LOKALE AUTONOMIE IN DE ENERGIEMIX VAN MORGEN

GROHW is ’s werelds eerste lokale waterstofnetwerk en is ontwikkeld om de ernstige verstopping van elektriciteitsnetwerken in Nederland te helpen oplossen met een duurzaam alternatief. Anders dan de huidige down stream energiedistributie, gaat GROHW voor lokale opwekking, lokale productie en lokaal gebruik van groene energie. Tijdens het Symposium geven we inzichten over de uitdagingen én de kracht van een collectieve aanpak om tot een inspirerend alternatief te komen voor de energiemix van morgen.

Thema’s tijdens het Symposium

De zoektocht naar oplossingen voor de energietransitie levert een scala aan initiatieven op. Tijdens het Symposium gaan we in op de energie-uitdagingen van nu. Dit geeft inzicht in de positie van GROHW in het grotere geheel.

  • Hoe levensvatbaar zijn lokale groene waterstofketens?
  • Hoe lost het GROHW-concept netcongestie op?
  • Hoe wordt de leverzekerheid gewaarborgd?
  • Hoe past een nieuw energie-ecosysteem in bestaande regelgeving?
  • Waar zijn lokale waterstofketens direct toepasbaar?
  • Welke stappen zijn nodig voordat GROHW inzetbaar is?
  • Wat zijn onze belangrijkste learnings op dit moment
  • Hoe levensvatbaar is de businesscase van GROHW?

 

De toekomst van waterstoftechnologie

Het GROHW Symposium belooft een boeiende en informatieve dag te worden waarin we diep zullen duiken in de wereld van waterstof. We delen graag onze waardevolle inzichten en potentiële afnemers van waterstof zullen aan het woord komen om hun motivatie te bespreken. Ook gaan we dieper in op de businesscase rond waterstof, gepresenteerd door GROHW-partner HvE. Bereid u voor op een dagdeel vol inspiratie, discussie en innovatie terwijl we samen de kracht van waterstof ontdekken en benutten. Samen bouwen we aan een groenere en duurzamere toekomst! 

Aanmelden

Wegens beperkte zaalcapaciteit is het raadzaam tijdig aan te melden. Vul onderstaande gegevens in om het Symposium op De Gasfabriek Campus bij te wonen.

Op de hoogte blijven van GROHW? Meld je aan voor de nieuwsbrief

“Samen maken we het verschil. Zeker als het gaat om de energietransitie. Met ons groene waterstofproject zijn we binnen 3 jaar van idee naar praktijkinstallatie zijn gekomen. Meer impact, minder emissie, samen meer energie. Daar gaan wij voor.”