GROHW genomineerd voor Waterstof Innovatie Award 2023

6 oktober 2023

‘S werelds eerste lokale waterstofnetwerk is genomineerd voor de prestigieuze Waterstof Innovatie Award 2023. Deze gerenommeerde prijs wordt uitgereikt aan projecten die uitblinken in de ontwikkeling en toepassing van waterstoftechnologie. De winnaar zal worden bekendgemaakt door de jury op dinsdag 10 oktober in de Brabanthallen.

 

Bijdrage aan groene waterstof

GROHW, wat staat voor Green, Oxygen, Hydrogen en Wasteheat, heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt in de productie en toepassing van groene waterstof. Het project kreeg al veel aandacht en bezoek tijdens de Open Energiedag vanwege de innovatieve benaderingen voor duurzame waterstofproductie en -opslag, en de potentieel om de energietransitie te versnellen.

Lotte Berkelaar vertegenwoordigd GROHW-project

Op 10 oktober zal GROHW-expert Lotte Berkelaar van Witteveen & Bos het project vertegenwoordigen. Ze krijgt slechts drie minuten de tijd om de jury te overtuigen van de revolutionaire bijdrage van GROHW aan de waterstofindustrie.

Erkenning van toewijding en innovatie

De nominatie voor de Waterstof Innovatie Award 2023 is een erkenning van de toewijding en innovatiekracht van het GROHW-team. Het project heeft de potentie om een significante impact te hebben op de overgang naar schone en duurzame energiebronnen.

 
We kijken uit naar de uitslag op 10 oktober en wensen GROHW-expert Lotte veel succes tijdens de pitch!

 

UPDATE

Helaas neemt GROHW de Waterstof Innovatie Award 2023 niet mee naar huis, maar dat maakt ons niet minder trots op dit fantastische project! Afgelopen dinsdag heeft onze gedreven GROHW-partner Lotte Berkelaar van Witteveen + Bos een krachtige pitch van 3 minuten gegeven om de jury te overtuigen van ons innovatieve project.

Hoewel wij als tweede zijn geëindigd, zijn we onverminderd gemotiveerd om met ons lokale groene waterstofnetwerk bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Bedankt aan iedereen die ons gesteund heeft en blijf ons volgen voor meer ontwikkelingen en innovaties op het gebied van waterstof. Samen gaan we voor ZeroEmission!

Laatste nieuws

Regionaal Waterstof Congres groot succes

Regionaal Waterstof Congres groot succes

Gelukkig hebben we de beelden nog.. En wát voor beelden! Eind maart kwamen allerlei vertegenwoordigers uit de publiek-private sector en de overheid, maar ook bedrijven en kennisinstellingen naar het Regionaal Waterstof Congres in Deventer. Op het laatste moment...

De wereld een beetje mooier maken

De wereld een beetje mooier maken

Als er iets bij innovatie essentieel is, dan is dat wel communicatie. Hoe maak je duidelijk waar het over gaat, als iets nog niet bestaat? Marketingbureau Brandeniers uit Deventer nam deze uitdaging aan en is er vanaf het begin vol voor gegaan. Inmiddels heeft GROHW...

Vos Transport Group helpt groene waterstof op weg

Vos Transport Group helpt groene waterstof op weg

Het GROHW-collectief telt niet alleen technologiepartners, maar ook partners die als gebruiker kennis en feedback inbrengen. Dat is precies ook de waarde die Vos Transport Group biedt, want met 850 vrachtwagens en opleggers en ruim 950 medewerkers is dit bedrijf met...